Vedic deltar i Allt för hälsan mässan i Älvsjö

På Allt för hälsan mässan i Älvsjö 6-9 november finns vi och berättar mer om Vedic Akupunkturutbildning och om Vedic treat Siljans kommande retreater: 26-31 december 2014. Påsken och i Juli 2015. Vi finns i monter B06:23.

I vår monter kan du prova på akupunktur och få veta mer om denna mångtusenåriga kinesiska tradition. Förutom Ghi och fröbröd kommer vi också att sälja produkter från Indien.

Hudvårdsprodukterna ingår i “Natural cosmetics series” och tillverkas på Rajah Healthy Acres i Koottanadu, Indien på deras GPM certified manufacturing unit.
Ingredienserna i tvålarna från Holy Lama Naturals är hämtad ur naturen i Kerala, Indien baserad på mångtusenårig tradition inom ayurveda. Tillverkningen drivs som ett socialt entreprenörskap i samarbete med kvinnonätverket Kudumbashree.

Susanne Lindström kommer att hålla ett seminarium med rubriken “Som i Indien fast i Leksand” med frågeställningen “kan man leva ayurvediskt i kalla norden?”.
Torsdagen den 6/11 kl. 13.00 och Lördagen den 8/11 kl. 16.00 i sal A3.

Cathrin Crookes kommer att hålla tre olika yogapass som balanserar vata, pitta respektive kapha. Alla passen hålls på lördagen kl. 11.00, 13.00 respektive 15.00 på yogagläntan.

Välkommen!

 

This entry was posted in Uncategorized. Bookmark the permalink.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *