Kurs i Face Reading med Eva-Marie Janelo

2013-07-27 10.56.00I vår tid upplever de flesta människor rynkor i ansiktet som något negativt och förknippar linjerna med att vi börjar bli gamla. Face Reading ger en helt annan bild, nämligen att rynkor och linjer kan berätta om den visdom och erfarenhet som vi bär på. Linjer och rynkor uppstår genom att våra känslor orsakar omedvetna, upprepade rörelser i våra ansiktsmuskler. Dessa rörelser manifesteras så småningom i en linje som finns där även när vi inte befinner oss i de känslomässiga reaktionerna.

Genom medvetenhet om våra känslor kan vi förändra vårt sätt att reagera, tänka och handla. När hämmande känslor frigörs slutar motsvarande ansiktsmuskler att upprepa sina automatiska rörelser och linjen kommer att mattas ut och ibland helt försvinna. Face Reading var under lång tid en av de viktigaste diagnosmetoderna inom den kinesiska läkekonsten. Bland de dokument som som återfunnits tillhör ansiktskartorna bland de äldst bevarade dokumenten. Läkaren kunde genom att studera ansiktets färgskiftningar, markeringar, svullnader och insjunkna områden ge en bedömning av hälsotillståndet.

Arrangör: Vedic Akupunktur www.vedicakupunktur.se 

DATUM OCH TID

Steg 1: Lördag 26 november kl. ca 9.00 – 17.00
Steg 2: Söndag 27 november kl. ca 9.00 – 17.00

KOSTNAD
Steg 1: 2000 kronor exkl. moms
Steg 2: 1500 kronor exkl. moms (speciellt rabatterat pris när du går steg 2 direkt dagen efter steg 1. Väljer du att ta steg 2 separat vid annat tillfälle kostar det fullpris som steg 1)

Totalt för hela helgen: 3500,- exkl. moms

Enklare kursdokumentation ingår i priset.
(Den intresserade eleven rekommenderas sedan för bättre bilder och mer information boken Face Reading in Chinese Medicine av Lillian Bridges)

Kursen är öppen för alla

ANMÄLAN TILL: es.rutknupukacidevnull@ofni

This entry was posted in Uncategorized. Bookmark the permalink.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *