Det växer i min trädgård, så gör också Vedic Akupunktur som fyller 10 år i år

IMG_2498

Jag tänker tillbaka på allt som har hänt; samarbetet med Rajah, ett Ayurvediskt sjukhus i Kerala, Indien. Jag har inlett ett samarbete med världsakupunktören Dr. Robidoux. Jag är glad över det goda samarbetet med Svenska Akupunkturförbundet och jag gläds över min nya samarbetspartner och lärare Anders Jelvéus som under ett år pendlat mellan Los Angeles och Vedic i Leksand för att undervisa på vår nya utbildning i Västerländsk medicin/Basmedicin. Jag tänker också på alla akupunktörer som jag utexaminerat.

Hösten på Vedic bär mycket frukt som du kanske är intresserad av. Dr. Robidoux kommer till Vedic i Leksand i september och håller örtkurser. Ny kursstart på Basmedicinutbildningen i oktober. Kortkurser  i Massage (massage, stretching, triggerpunkter).

Extra! Nu kan du läsa Akupunkturutbildningen i tre steg och redan efter ett år bli certifierad österländsk kroppsterapeut och kan börja jobba med egna patienter. Ny kursstart januari 2019.

Det som fortfarande håller på att gro är Vedics nya örtutbildning på tre terminer. Frukter att plocka till våren.

Som ni ser finns det mycket att hitta i Vedics fruktkorg. Mer information finns på www.vedicakupunktur.se och ring gärna på 0247-145 44, det är ju så enkelt.

Ha nu en härlig höst och kom ihåg att ett äpple om dagen gör gott för magen.

Varma hälsningar Susanne Lindström

 

 

This entry was posted in Uncategorized. Bookmark the permalink.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *