Hälsokurs i Hilda & Axels anda 1-2 augusti

Ny hälsokurs i Hilda och Axels anda på Hildasholm i Leksand.
Vi kommer att utforska de magiska rummen både i trädgården och i oss själva. Kultivera din hälsa och ditt välmående med avstamp ur det klassiska medicinska systemet Ayurveda. Vi tittar på vad just du behöver för att läka obalanser och behålla hälsa. Vi går igenom chackrasystemet och gör praktiska övningar. Du får med dig recept och verktyg som du kan använda i din vardag. Huskurer för bland annat Antistress/lugn och ro, din matsmältning och god sömn.

Susanne Lindström som håller kursen är Dipl. Akupunktör, Leg. Naprapat och driver Vedic Akupunkturskola i Leksand. ”Hildasholm känns som det perfekta valet att ha en kurs i naturhälsa på och jag ser så mycket fram emot det” säger Susanne.
Kursdatum: 1-2 augusti 2020
Tid: 9-17
Plats: Munthes Hildasholm i Leksand
Pris: 1695kr inklusive kursmaterial
Anmälan och information: kontakta Susanne på tel. 0247-145 44 eller moc.liamgnull@rutknupukacidev www.vedicakupunktur.se 

This entry was posted in Uncategorized. Bookmark the permalink.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *