Kinesisk medicin för djur

Vi är glada att nu kunna erbjuda utbildning i kinesisk medicin för djur. Vi har fokus på hund, katt och häst. Detta är en påbyggnadskurs och vi riktar oss till dig som redan är utbildad  Human akupunktör.
Informationsmöte 18 november kl. 19. via zoom!
Kursstart januari 2022. Plats: Vedic Akupunkturskola i Leksand/online.
Maxantal studenter i varje klass är tolv.
Sista anmälningsdatum 14 december 2021.

Kursen är fördelad över två terminer och omfattar 240 timmar lärarledda föreläsningar för hund, katt och häst. Teoriundervisningen sker online.
8 timmar per dag fredag, lördag, söndag x 5 tillfällen per termin.

Praktiken omfattar 64 timmar: 2 dagar hund/katt och 2 dagar häst i slutet av varje termin på Vedic Akupunkturskola/stall.

Utanför detta tillkommer en termin basmedicin: anatomi, fysiologi och sjukdomslära för hund, katt och häst som undervisas av Åsa Ekman online. Så totalt motsvarar utbildningen tre terminer.

Några av momenten som ingår är: Introduktion behandlingstekniker akupressur, laserakupunktur och akupunktur. Meridianer och akupressur/akupunkturpunkter. Undersökningsmetoder. Personlighetstyper för hund, katt och häst. Behandlingsförslag av vanligt förekommande besvär. Kost och diet.

Huvudlärare: Eva-Marie Janelo Dipl. Akupunktör, Certifierad laserterapeut. Åsa Ekman ansvarar för undervisningen för häst samt anatomi, fysiologi och sjukdomslära.

För mer information samt intresseanmälan kontakta Susanne Körnvik på Tel. 0247-145 44 alternativt moc.liamgnull@aloksrutknupukacidev

Vi bjuder torsdag 18 november in till ett introduktionsmöte via zoom då vi berättar mer om utbildningen och presenterar lärarna. Denna introduktion är kostnadsfri och man förbinder sig inte till att gå utbildningen i och med att man gör en intresseanmälan.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *