Kinesisk medicin för djur

Vi är glada att nu kunna erbjuda utbildning i kinesisk medicin för djur. Vi har fokus på hund, katt och häst. Detta är en påbyggnadskurs och vi riktar oss till dig som redan är utbildad  Human akupunktör.
Informationsmöte 6 oktober kl. 19. via zoom!
Kursstart januari 2022. Plats: Vedic Akupunkturskola i Leksand/online.
Maxantal studenter i varje klass är tolv.

Kursen är fördelad över två terminer och omfattar 240 timmar lärarledda föreläsningar för hund, katt och häst. Teoriundervisningen sker online.
8 timmar per dag fredag, lördag, söndag x 5 tillfällen per termin.

Praktiken omfattar 64 timmar: 2 dagar hund/katt och 2 dagar häst i slutet av varje termin på Vedic Akupunkturskola/stall.

Utanför detta tillkommer en termin basmedicin: anatomi, fysiologi och sjukdomslära för hund, katt och häst som undervisas av veterinär online. Så totalt motsvarar utbildningen tre terminer.

Några av momenten som ingår är: Introduktion behandlingstekniker akupressur, laserakupunktur och akupunktur. Meridianer och akupressur/akupunkturpunkter. Undersökningsmetoder. Personlighetstyper för hund, katt och häst. Behandlingsförslag av vanligt förekommande besvär. Kost och diet.

Huvudlärare: Eva-Marie Janelo Dipl. Akupunktör, Certifierad laserterapeut. Åsa Ekman ansvarar för undervisningen för häst.

För mer information samt intresseanmälan kontakta Susanne Lindström på Tel. 0247-145 44 alternativt moc.liamgnull@aloksrutknupukacidev

Vi bjuder onsdagen 6 oktober in till ett introduktionsmöte via zoom då vi berättar mer om utbildningen och presenterar lärarna. Denna introduktion är kostnadsfri och man förbinder sig inte till att gå utbildningen i och med att man gör en intresseanmälan.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *